Projecte Épila – Aragó

Una inversió de 400 milions d’euros per a crear un nou centre alimentari.


En el període 2017-2026 bonÀrea Agrupa portarà a terme el seu major projecte empresarial, un nou centre alimentari a la localitat aragonesa de Épila, que permetrà abastir a les botigues bonÀrea aragoneses i créixer cap a Navarra i zona Nord, Madrid i zona Centre i Llevant.


El projecte de Épila suposa per a bonÀrea tancar el cercle i tenir també a l’Aragó tota la integració vertical completa, doncs actualment el grup ja compta amb una important presencia a l’Aragó (fàbriques de pinsos a Bujaraloz, granges pròpies a Sena, delegacions de distribució càrnia a Huesca, centres de recollida cereal a Sos del Rey Católico, etc., així com nombrosos punts de venda de les seves diferents línies de negoci: 50 tendes bonÀrea, 22 agrocentres bonÀrea y 5 gasolineres bonÀrea.

Es realitzarà de forma progressiva, en un període de 10 anys i suposarà una inversió d’uns 400 milions d’euros i la creació d’uns 4.000 llocs de treball.

Fases del projecte:


  • Anys 2019/20: Execució de la primera etapa del projecte (urbanizació i magatzem logístic).
  • Anys 2021/23: Posada en marxa del escorxador i sala especejament d’aus i alguna de bestiar, magatzems logístics, assecadors de pernils i elaborats, línia de pa i fàbrica de pet food (aliments per a mascotes).
  • Any 2026: Construcció i posada en funcionament de la resta d’activitats.