La Corporació Alimentària Guissona obté el certificat ISO 14001 de gestió ambiental


La Corporació Alimentària Guissona ha obtingut el certificat ISO 14001 de gestió ambiental al seu complexe alimentari “La Closa”. Aquesta certificació la ha concedit l’entitat Applus a finals del 2009, fruit de la implicació, treball i esforç de tot el personal de la CAG.

El complexe alimentari “La Closa” està situat a Guissona i compta amb 180.000 m2, on cada dia s’hi elaboren els productes “bonÀrea” que trobem als 360 establiments “bonÀrea”. Així doncs compta amb escorxadors i sales d’especejament per a porcs, vedells, corders, pollastres, guatlles i galls dindi, plantes d’elaborats i filetejats, i la corresponent logística per expedir el producte acabat fins a les pròpies tendes. Amb la ISO 14001 s’ha potenciat i millorat la gestió de residus, la reducció d’emissions, l’estalvi i la recuperació d’energia i aigua, així com la formació del personal en bones pràctiques ambientals i d’integració dels temes ambientals en les decisions de l’empresa i la planificació de les seves activitats amb l’objectiu de preservar l’entorn natural.

La CAG venia incorporant, dins la seva estratègia empresarial, polítiques i accions per dur a terme una millora contínua en l’àmbit mediambiental. En aquest sentit, l’any 2008, es va implantar l’ISO 14001 en les fàbriques de producció de pinsos.

Al seu dia la CAG va ser capdavantera a l’hora d’implantar el certificat de qualitat ISO 9002 en tot els seus processos i també el certificat ISO 22000 per garantir la seguretat alimentaria dels productes que produeix i comercialitza als propis establiments “bonÀrea”.

Para más información:
Isidre Argerich
Corporación Alimentaria Guissona
Tel. 973 55 01 00

Guissona, Corporación Alimentaria Guissona, S.A.
14/01/10