Clients/es de bonÀrea recapten més de 46.500€ per a la investigació i tractament del càncer infantil

• L’import s’ha recaptat a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo, l’eina que permet fer micro-donacions cada vegada que es paga amb targeta.

bonÀrea ha fet entrega d’un xec valorat en 46.561€ a l’Obra Social de Sant Joan de Déu Barcelona per impulsar el projecte SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que obrirà les seves portes aquest 2020 convertint-se en un centre de referència internacional pioner a Europa en el tractament i investigació del càncer infantil.

Es tracta de l’import total recaptat pels 225.549 clients/es de bonÀrea a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo, la nova eina de recaptació que permet fer micro-donacions cada vegada que s’utilitza la targeta de crèdit/dèbit a establiments comercials.

A través d’aquesta campanya, els clients de bonÀrea han col·laborat en fer d’aquest projecte una realitat que proporcionarà una atenció integral i personalitzada als pacients amb càncer infantil i als seus familiars, treballant per reduir els efectes secundaris dels tractaments i millorant la possibilitat de curació dels nens i nenes i adolescents d’aquí i d’arreu del món.El projecte beneficiarà directament als 400 nous petits valents amb càncer i als més de 2.000 pacients anuals que el propi Hospital Sant Joan de Déu Barcelona atén de forma contínua.

L’acte d’entrega s’ha celebrat al Laboratori d’onco hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, on la investigadora d’oncologia pediàtrica de l’Hospital, Cinzia Lavarino ha rebut la donació per part de la directora de botigues bonÀrea, Teresa Alsina, acompanyada pel director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, i la responsable de comunicació i RP de Worldcoo, Anna Moragas. A més, al lliurament del xec també hi van ser presents la responsable, Eugenia Del Valle, i dos treballadors, Vanesa Macia i Rafael Parra, de la botiga bonÀrea de Rbla. Guipúscoa, 140-142, per ser la botiga de Barcelona que més ha recaptat en la campanya.

A través del portal https://bonarea.worldcoo.com es pot obtenir més informació d’aquest i dels futurs projectes que els clients de bonÀrea financin a través de l’Arrodoniment Solidari.


Sobre bonÀrea

bonÀrea realitza i controla tota l’alimentació, cria i engreix dels animals, elabora una extensa gamma de productes, i efectua la logística i comercialització directa fins al consumidor amb més de 500 botigues bonÀrea; tot sense cap intermediari i amb un model d’integració vertical complet basat en l’economia circular.

Sobre Worldcoo

Worldcoo desenvolupa i implementa diferents canals per tal d’ajudar a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per tal d’impulsar els seus projectes socials i de cooperació a tot el món. Ho aconsegueix gràcies a la col·laboració d’empleats i clients d’empreses de diversa índole, qui tenen l’oportunitat de mostrar el seu compromís solidari a través de micro-donacions a passarel·les de pagament o plataformes online.

La companyia aposta per la innovació, el compromís solidari i la total transparència de tots els projectes amb els que col·labora. Des de la seva creació, ha finançat més de 370 projectes, gràcies a les més de 6 milions de donacions. Worldcoo compta amb el Certificat B Corporation i al 2015 va ser una de las PIMES escollides per rebre finançament per part del programa de la Comissió Europea Horizon 2020. Per a més informació: http://www.worldcoo.com/

Sobre Obra Social Sant Joan de Déu

Sant Joan de Déu és una entitat religiosa sense afany de lucre dedicada a cuidar les persones que es troben en situació vulnerable i necessiten ser cuidades. Treballem per millorar la qualitat de vida de persones en situació de sense llar o dependència, amb problemes de salut mental, amb discapacitat intel·lectual i infants hospitalitats o risc d’exclusió social, aquí i arreu del món.


Contacte de premsa - Worldcoo:
Anna Moragas Llevat
E-mail: anna.moragas@worldcoo.com
Tel. 936 110 104 / Mòbil: 619 627 907
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/worldcoo - Twitter: @Worldcoo

Contacte de premsa – bonÀrea:
Isidre Argerich Garriga
E-mail: isidre.argerich@bonarea.com
Tel. 973 55 01 00
https://www.bonarea-agrupa.com
https://www.bonarea.com/solidaria


Guissona, Corporación Alimentaria Guissona, S.A.
03/02/20